RETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI: Znate li kako izgleda SVEKAR Ane Ivanović? Za svoje godine - ŠMEKERČINA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2020, 13:02

RETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI: Znate li kako izgleda SVEKAR Ane Ivanović? Za svoje godine - ŠMEKERČINA (FOTO)

Održava kondiciju.

Bivši nemački reprezentativac Bastijan Švajnštajger u tandemu sa ocem Alfredom održava kondiciju. Nekadašnji igrač Bajerna i Čikago Fajera je na društvenim mrežama objavio fotku sa svojim roditeljem i pohvalio se kako zajedno treniraju.

Kreće završnica Lige Evrope, a večeras (21.00) na neutralnom terenu u Gelzenkirhenu Inter i Hetafe odigraće jedan meč osmine finala. Nerazuri su završili Seriju A u dobroj formi i kvota na keca je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1,75, iks je 3,50, dok je dvojka 5,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter – Hetafe.

Suprug Ane Ivanović je napisao da je imao sjajnog partnera za trčanje, a mnogi su primetili da svekar, svojevremeno prve teniserke sveta, za svoje godine izgleda mnogo dobro.

Ana i Bastijan važe za jedan od najsrećnijih parova u svetu slavnih, trenutno uživaju u odrastanju svojih sinova, Luke i Leona. Često putuju po svetu i maksimalno su posvećeni deci, u čijem odgajanju im pomažu i roditelji. Kako Anini, tako i Bastijanovi.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trampa Bajerna i Intera?

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2020

Vezista za vezistu?..Kako prenosi hrvatski list "Jutarnji", minhenski Bajern i Inter bi uskoro mogli da dogovore veliku trampu..."Neroazuri" danas igraju protiv Hetafea u okviru osmine finala Lige Evrope, meč se igra u Gelsenkirhenu, pa će čelnici Intera navodno iskoristili dolazak u Nemačku da za...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.