Trampa Bajerna i Intera?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 05.08.2020.
14:34
Izvor: Sportske.net

Vezista za vezistu?

EPA-EFE/LUCA ZENNARO
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

Kako prenosi hrvatski list "Jutarnji", minhenski Bajern i Inter bi uskoro mogli da dogovore veliku trampu.

"Neroazuri" danas igraju protiv Hetafea u okviru osmine finala Lige Evrope, meč se igra u Gelsenkirhenu, pa će čelnici Intera navodno iskoristili dolazak u Nemačku da za sto sednu sa predstavnicima Bajerna.

Jedna od tema je i Ivan Perišić, kojem na kraju meseca ističe pozajmica u Minhenu, ali će dve strane razgovarati i o mogućoj trampi.

Naime, Bavarci su zainteresovani za Marcela Brozovića, kojem "Neroazuri" nikako da ponude novi ugovor, dok bi u suprotnom smeru trebalo da krene francuski reprezentativac Korentan Toliso.

Brozović je pet i po godina u Italiji, očekivalo se da će ovog leta dobiti novi ugovor, ali se to još nije desilo.

Bajern je i ranije bio zainteresovan za njegove usluge, ostaju najverovatnije ovog leta i bez Tijaga Alkantare, mogli bi i pored toga da ponude Tolisoa, jer na Francuza praktično ne računaju zbog silnih povreda koje je doživeo u prethodnih par godina.

Hrvatski list navodi i da bi Bavarci možda morali da dodaju još oko 20 miliona evra za Brozovića, kako on u ovom trenutku duplo više vredi od francuskog fudbalera.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Wednesday, 05.08.2020
16:16

Valjda ste nesto do sada naucili, a to je da Marota ne srlja. Brozovic je standardan u Interu, jedan od najboljih veznjaka Serije A i sigurno ga nece tek tako pustiti. Mozda pristane na trampu, ali sigurno uz veci novca

avatar
Oldboy
Wednesday, 05.08.2020
15:48

Jednog od najboljih vezanih u Italiji za izranjavanog iz Nemačke, sumnjam

avatar
No rules
Wednesday, 05.08.2020
16:29

Broz je imao jednu dobru sezonu i nista vise. Nije igrac tempa poput Barele i Sensija, usporava igru i dosta je slab u duelima. Ima svoje kvalitete ali nije top igrac. Toliso je vise u bolnici nego u timu, ali je bolji igrac sigurno.