Ivanović: Nadam se da ćemo Novak i ja osvojiti Hopman kup

Izvor: Studio B, 26.Dec.2012, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Nadam se da ćemo Novak i ja osvojiti Hopman kup

Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da se nada kako će u tandemu sa Novakom Đokovićem osvojiti Hopman kup, koji im je pre dve godine izmakao, pošto su zbog povreda uoči finala sa Amerikancima morali da se povuku sa turnira.

"Bili smo tako blizu prošli put i razočarana sam zbog načina kako se sve završilo. Loše smo se osećali i Novak i ja, nadam se da ćemo ove godine osvojiti titulu", rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je Ivanović za tamošnje medije. 

Najbolja srpska teniserka prethodnu sezonu završila je na 13. mestu, ali je najavila povratak u Top 10. "To je bio moj cilj ove godine i bila sam vrlo blizu. Nadam se da ću u predstojećoj sezoni uspeti u tome i da ću biti u boljoj pozicij pred najveće turnire. Nekoliko devojka je bilo dominantno, ali imam ambiciju da počnem da pobeđujem i najbolje teniserke. Moram da nastavim vredno da radim i da verujem u sebe", dodala je Ivanović. 

Novak i Ana će se kao prvi nosioci takmičiti u A grupi zajedno sa selekcijama: Italije (Andreas Sepi i Frančeska Skjavone), Nemačke (Tomi Has i Andrea Petković) i domaćina Australije (Bernard Tomić i Ešli Berti). 

Učesnici B grupe su: SAD (Džon Izner i Venus Vilijams), Španija (Fernando Verdasko i Anabel Medina Gariges), Južna Afrika (Kevin Anderson i Šanel Šepers) i Francuska (Žo-Vilfred Conga i Matilda Johanson). 

Pobednici grupa plasiraće se u finale jubilarnog 25. Hopman kupa, koji je na programu od 29. decembra do 5. januara u Pertu.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Novak Đoković

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.