Ana Ivanović: Hoću da osvojim Hopman kup sa Novakom

Izvor: Blic, 26.Dec.2012, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović: Hoću da osvojim Hopman kup sa Novakom

Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović je pred početak nove sezone odredila kao ciljeve povratak u Top 10 i osvajanje Hopman kupa sa Novakom Đokovićem.

Ana i Nole su se pre dve godine plasirali u finale Hopman kupa, ali su morali da odustanu od borbe za trofej zbog stomačnog virusa srpske teniserke. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

"Bili smo tako blizu pre dve godine i baš smo se razočarali i Novak i ja. Zato se nadam da ove godine možemo da osvojimo trofej", naglasila je Ana.

Ivanovićeva već nekoliko dana trenira u Pertu gde temperatura dostiže i visinu od 39 stepeni Celzijusovih.

"Želela sam da stavim glavu u kofu sa ledom", objasnila je Ana i koliko teško podnosi vrućine, a zatim dodala koji su joj ciljevi u novoj sezoni.

"Definitivno želim da se vratim u Top 10. Nadam se da mogu da nadmašim prethodnu godinu i da ću biti u boljoj situaciji pred velike turnire. Želim i da počnem da pobeđujem najbolje teniserke, nekoliko devojaka je dominiralo prošle sezone. Ostaje mi da naporno radim i verujem", istakla je Ivanovićeva.

Ona i Đoković predstavljaju Srbiju na Hopman kupu, a pored njih u grupi A se još nalaze Australija (Bernard Tomić i Ešli Barti), Nemačka (Tomi Has i Andrea Petković) i Italija (Andreas Sepi i Frančeska Skjavone).

U grupi B su SAD (Serena Vilijams i Džon Izner), Južna Afrika (Kevin Anderson i Šanel Šipers) i Francuska (Žo-Vilfred Conga i Matilda Johanson).

Povezane vesti: Novak i Ana na Hopman kupu u grupi sa Italijom, Nemačkom i Australijom Ana i Novak ne idu na Hopman kup
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis,   Nova godina,   Doček srpske nove godine

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanović: Novak i ja ćemo osvojiti Hopman kup

Izvor: Press, 26.Dec.2012

- Bili smo tako blizu prošli put i razočarana sam zbog načina kako se sve završilo. Loše smo se osećali i Novak i ja, nadam se da ćemo ove godine osvojiti titulu - rekla je Ivanović za tamošnje medije.. Najbolja srpska teniserka prethodnu sezonu završila je na 13. mestu, ali je najavila povratak...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.