Ovaj retro BMW koncept je savršen spoj starog i novog

Izvor: Blic, 06.Nov.2015, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj retro BMW koncept je savršen spoj starog i novog

Pre oko godinu dana, umetnik Dejvid Obendorfer je osmislio specijalni BMW "Concept CS Vintage" koji je odao počast "E9 seriji" iz 1968. godine spajajući klasični dizajn sa modernim elementima sa BMW "serije 6". Sada je pred nama unapređena verzija "Concept CS"-a koja će mnoge fanove nemačkog brenda vratiti u slavnu prošlost firme uz sve moderne pogodnosti.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Talentovani umetnik je uz novu verziju "Concept CS"-a napravio i snimak koji do detalja prikazuje elemente prelepog retro dizajna korišćene na ovom projektu.

Ova unaprađena verzija "Concepta" se fokusira na elemente inspirisane BMW "200 CS" modelom iz 1965. godine, a kako kaže umetnik: "BMW CS retro koncept se bazira na platformi moderne "serije 6".

"Stil je, uprkos velikom broju citata iz prošlosti u suštini moderan sa najnovijim

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

proporcijama i modernim detaljima koji su u velikoj meri inspirisani stilskim rešenjima iz nautike", objasnio je Obendorfer.

VIDEO> BMW "CS Vintage Concept":
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stiv Džobs je planirao Epl automobil još 2008.

Izvor: Blic, 06.Nov.2015

Po najnovijim informacijama tehnološki gigant Epl će svoj automobil izbaciti na tržište 2019, međutim, sada su se pojavile informacije da je osnivač firme Stvi Džobs još 2008. razmatrao ovu ideju...Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa..Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.