Nenad Bujošević premešten u Zabelu

Izvor: Beta, 15.Avg.2010, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Bujošević premešten u Zabelu

BEOGRAD, 15. avgusta 2010. (Beta) - Nekadašnji pripadnik Jedinice za specijalne operacije (JSO) Nenad Bujošević Rambo, osudjen na 35 godina zatvora zbog učešća u zločinu na Ibarskoj magistrali, premešten je u nedelju u sedmi paviljon Kazneno-popravnog zavoda u Požarevcu.

Bujošević je u požarevački zatvor Zabela premešten iz Centralnog zatvora u Beogradu po rešenju suda, rečeno je agenciji Beta u Upravi za izvršenje zavodskih sankcija.

Za zločin na Ibarskoj magistrali na maksimalne kazne osudjeni su bivsi šef Državne bezbednosti Radomir Marković, komandant rasformirane JSO Milorad Ulemek, bivši pripadnici "crvenih beretki" Nenad Ilić i Branko Berček.

Bujošević je osudjen na 35 godina zatvora, a Duško Maričić i Leonid Milivojević na 30 godina. U isceniranoj saobraćajnoj nesreći 3. oktobra 1999. godine na Ibarskoj magistrali nedaleko od Lazarevca ubijena su četvorica funkcionera Srpskog pokreta obnove, Veselin Bošković, Zvonko Osmajlić, Dragan Vušurević i Vučko Rakočević. U tom atentatu povredjen je lider SPO Vuk Drašković.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nenad Bujošević premešten u Zabelu

Izvor: NaDlanu.com, 15.Avg.2010

BEOGRAD, 15. avgusta 2010. (Beta) - Nekadašnji pripadnik Jedinice za specijalne operacije (JSO) Nenad Bujošević Rambo, osuđen na 35 godina zatvora zbog učešća u zločinu na Ibarskoj magistrali, premešten je u nedelju u sedmi paviljon Kazneno-popravnog zavoda u Požarevcu. Bujošević je u požarevački...

Nastavak na NaDlanu.com...

Nenad Bujošević Rambo premešten u Zabelu

Izvor: Glas javnosti, 16.Avg.2010, 07:06

BEOGRAD - Nekadašnji pripadnik Jedinice za specijalne operacije (JSO) Nenad Bujošević Rambo, osuđen na 35 godina zatvora zbog učešća u zločinu na Ibarskoj magistrali, premešten je juče u sedmi paviljon Kazneno-popravnog zavoda u Požarevcu...Bujošević je u požarevački zatvor Zabela premešten...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.