Alfa Romeo radi na novim motorima

Izvor: Blic, 18.Dec.2014, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alfa Romeo radi na novim motorima

Alfa Romeo trenutno radi na novim, jačim motorima koji će se po prvi put pojaviti u dugo očekivanoj zameni za "159" model, koja na tržište stiže sledećeg leta.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Trenutno, najmoćniji Alfin motor je 1.75-litarski četvorocilindrični >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa turbo

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

punjenjem koji se nalazi u "4C" sportskom automobilu, a ovih dana su se pojavile glasine da italijanski proizvođač radi na novim, moćnijim motorima.

Kako tvrdi izvor, novi motori će biti u dizel i benzinskoj varijanti, a najverovatnije će u pitanju biti četvorocilindrični i V6. Najmoćniji bi trebalo da proizvodi čak 480KS, a biće pod haubom trkačke varijante Alfa sedana sa GTA bedžom.

Za sada se priča o dva benzinca: 2.0-litarskom četvorocilindričnom i 2.9-litarskom V6. Jači agregat bi mogao da bude izgrađen u Ferarijevoj fabrici, dok će 2.0-litarski imati snagu od 180 do 330KS.

Kada su dizelaši u pitanju, Alfa Romeo radi na 2.2-litarskom četvorocilindričnom(135-210KS) i 3.0-litarskom V6(275-340KS).

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pogledajte: Odvezla kola sa "lisicom" na točku

Izvor: Blic, 19.Dec.2014, 11:20

Iako su se kod nas tek nedavno pojavile "lisice" za automobile koje je Parking servis počeo da stavlja na kola sa stranim tablicama koja ne plate parking, u Americi se ovaj sistem koristi odavno, a kako nam je pokazala ova gospođa, izgleda da se "lisica" tamo više niko ne plaši...Pretražite našu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.