Sanderlend doveo deveto pojačanje

Izvor: Beta, 08.Jul.2011, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanderlend doveo deveto pojačanje

SANDERLAND, 8. jula 2011. (Beta-AP) - Fudbalski klub Sanderlend potpisao je trogodišnji ugovor sa igračem sredine terena Dejvidom Vonom, kojem je prethodno istekao ugovor sa Blekpulom.

Von je deveti fudbaler koji je ovog leta došao u Sanderlend.

Desetoplasirani klub na tabeli engleske Premijer lige u prošloj sezoni juče je angažovao dvojicu igrača iz Mančester junajteda, Vesa Brauna i Džona O'Šeja, a pre njih Ahmeda Elmohamadija iz egipatskog Enpija, Krega Gardnera i Sebastijana Larsona iz Birmingema, Kirana Vestvuda iz Koventrija, Konora Vikama iz Ipsviča i Dji Dong Vona iz južnokorejskog Čunama.


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Sanderlendu sve jača konkurencija

Izvor: B92, 08.Jul.2011

Fudbalski klub Sanderlend doveo je novo, deveto pojačanje ovoga leta, a stigao je vezni igrač Dejvid Von...Dosadašnji fudbaler Blekpula potpisao je trogodišnji ugovor sa "crnim mačkama" koje su prošle sezone bili 10. na tabeli Premijer lige...Sanderlend je u četvrtak zvanično angažovao dvojicu...

Nastavak na B92...

Sanderlend doveo i deveto pojačanje

Izvor: Sportal.rs, 08.Jul.2011

Sanderlend je saopštio da je potpisao trogodišnji ugovor sa igračem sredine terena Dejvidom Vonom, kojem je prethodno istekao ugovor sa Blekpulom.

Nastavak na Sportal.rs...

Junajted produžio ugovor sa Smolingom

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Jul.2011

Fudbalski klub Mančester junajted saopštio je da je produžio ugovor sa odbrambenim igračem Krisom Smolingom za još pet godina.. - On je ekstreman talenat. Brz je, jak i dobro shvata igru - kazao je trener šampiona Engleske Aleks Ferguson.. . Taj 21-godišnji fudbaler u Mančester junajted došao...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.