Đoković dočekao Vujičića u Beogradu

Izvor: B92, 20.Sep.2012, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković dočekao Vujičića u Beogradu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sastao se u Beogradu sa jednim od najpoznatijih svetskih motivacionih govornika Australijancem Nikom Vujičićem.

"Veliko je zadovoljstvo što si došao u Srbiju. Tvoji govori nam iznova daju snagu i motivaciju da nastavimo dalje. Hvala što nas inspirišeš i što ćeš i ljudima u Srbiji dati nadu u bolje sutra", rekao je Đoković prilikom susreta u hotelu "Hajat".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Vujičić, koji je rođen sa tetra-amelija sindromom i nema sva četiri ekstremiteta. On je stigao u srpsku prestonicu kako bi održao predavanje i promovisao svoju novu knjigu.Ž

Vujičić je bio specijalni gost Đokovića na dobrotvornoj večeri, koju je humanitarna fondacijia srpskog tenisera organizovala 12. septembra u Njujorku.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pogledajte kako je izgledao susret Đokovića i Nika Vujičića

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Sep.2012

Iskren zagrljaj i osmeh, poljupci i i desetominutni razgovor između Novaka Đokovića i Nika Vujičića u hotelu Hajat, pokazali su da se razvilo veliko prijateljstvo između jednog od najboljih tenisera sveta i čoveka koji je fizički nedostatak kompenzovao velikom snagom i duhom.. I Novak i Nik došli...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.