Badštuber na terenu posle 14 meseci

Izvor: B92, 09.Feb.2014, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Badštuber na terenu posle 14 meseci

Defanzivac minhenskog Bajerna Holger Badštuber vratio se u nedelju treninzima posle 14 meseci pauze zbog povrede kolena i četiri operacije.

Dvadesetčetvorogodišnji fudbaler je pokidao ligamente kolena decembra 2012. godine.

Njegov povratak je jednom bio odložen prošle godine, kada je tokom rehabilitacije zadobio istu povredu.

"Neverovatan je osećaj da hodate po terenu prvi put posle sedam meseci", rekao je Badštuber posle 15-minutnog trkačkog treninga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa fitnes trenerom Tomasom Vilhelmijem.

Badštuberu još nisu potvrdili kada će se vratiti u tim, a očekuje se da on ne zaigra do kraja sezone.

Fudbaler Bajerna, koji je poslednji put igrao u oktobru 2012. u remiju Nemačke protiv Švedske od 4:4, bio je deo tima "pancera" koji su igrali u polufinalu Mundijala 2010. i prvenstva Evrope 2012.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Badštuber na terenu posle 14 meseci

Izvor: B92, 09.Feb.2014

Defanzivac minhenskog Bajerna Holger Badštuber vratio se u nedelju treninzima posle 14 meseci pauze zbog povrede kolena i četiri operacije...Dvadesetčetvorogodišnji fudbaler je pokidao ligamente kolena decembra 2012. godine...Njegov povratak je jednom bio odložen prošle godine, kada je tokom rehabilitacije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.