Odbijena molba Saaba za zaštitu od bankrota, moguća prodaja kompanije

Izvor: Moto.rs, 30.Avg.2014, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbijena molba Saaba za zaštitu od bankrota, moguća prodaja kompanije

Budućnost Saab-a je ponovo dovedena u pitanje nakon što je švedski sud odbio molbu kompanije NEVS koja je sada vlasnik Saab brenda za zaštitu od bankrota. Prema navodima suda planovi kompanije NEVS su nejasni i potpuno nedokumentovani.

Kako se navodi u saopštenju suda u okviru planova nema razumnih tačnih informacija o vremenu i količini sredstava koje kompanija treba da primi. NEVS navodi da će se žaliti >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << na odluku suda, ali ova odluka otvara put švedskim vlastima da počnu da prodaju imovinu ove kompanije da bi se platili dobavljači. Ipak, za sada je teško prognozirati kako će se situacija dalje odvijati.

foto © Saab

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

NEVS zatražio zaštitu od kreditora, mogao bi da izgubi pravo na Saab naziv

Izvor: Moto.rs, 31.Avg.2014, 12:02

National Electric Vehicle Sweden (NEVS) je najavio da je okružni sud u Švedskoj odobrio njihov zahtev za zaštitu od kreditora. Kompanija nije rekla mnogo o ovoj odluci ali je najavila da je ona neophodna da bi se prečila prodaja imovine kompanije...NEVS navodi da bi prodaja imovine kompanije potpuno...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.