Oduzeli mu vozilo nakon što je 96 puta kažnjavan zbog vožnje bez vozačke dozvole

Izvor: Cafe.ba, 08.Sep.2014, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oduzeli mu vozilo nakon što je 96 puta kažnjavan zbog vožnje bez vozačke dozvole

Policijski službenici Jedinice za saobraćaj Uprave policije zaustavili su u nedjelju oko 23.30 u ulici Hamdije Čemerlića u opštini Novo Sarajevo putničko vozilo marke Daewoo, kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljao A.G. iz Sarajeva.

Obavljenim uvidom u registre prekršajnih evidencija i novčanih kazni, utvrđeno je da je A.G. višestruki povratnik u vršenju teških prekršaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja (ZOOBS-a) na putevima u BiH.

Pošto se dosad izrečenim sankcijama nije postigla svrha kažnjavanja, jer je A.G. nastavio s vršenjem najtežih oblika prekršaja iz oblasti ZOOBS-a na putevima u BiH, čime direktno ugrožava javnu bezbjednost, na osnovu saglasnosti sudije Opštinskog suda u Sarajevu, od A.G. je privremeno oduzeto vozilo, prenosi Radio Sarajevo.

Vozilo je deponovano na parking prostor privremeno oduzetih vozila MUP-a Kantona Sarajevo - "Butmir", do okončanja prekršajnog postupka, saopšteno je iz Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Kantona Sarajevo.

Irfan Nefić, portparol MUP-a KS, na pitanje da li je A.G. uopšte plaćao kazne, kao i na čije je ime registrovano vozilo, obzirom da on nema vozačku dozvolu, rekao je samo: "Nećemo produbljivati tu temu."

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.