Fenomen u Jajcu: Nije položio vozački ispit, a nakupio 2.000 evra neplaćenih kazni!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Jan.2017, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fenomen u Jajcu: Nije položio vozački ispit, a nakupio 2.000 evra neplaćenih kazni!

Policija je sinoć u Jajcu kontrolisala automobil "pasat", kojim je upravljao R.K. iz Jajca, a za kojeg je ustanovljeno da nema položen vozački ispit.

Obzirom na to da se radi o osobi koja je višestruki povratnik u vršenju saobraćajnih prekršaja, te da je uvidom u registar novčanih kazni ustanovljeno da ima iznos od 3.900 KM neplaćenih novčanih kazni (oko 2.000 evra), oduzeto mu je vozilo, kako bi se sprečio u daljem vršenju prekršaja.

U zahtevu za pokretanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << prekršajnog postupka nadležnom sudu biće predloženo trajno oduzimanje vozila, kao sredstva izvršenja prekršaja, s obzirom na to do sadašnje izrečene novčane kazne nisu postigle svrhu kažnjavanja i osoba je kontinuirano vršila prekršaje.

(Telegraf.rs/avaz.ba)


Pogledaj vesti o: Polaganje vozačkog ispita

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.