Izvor: CrnaHronika.rs, 11.Nov.2013, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo biciklista u blizini Rume

BEOGRAD – Biciklista iz okoline Rume J.S. (40) poginuo je u saobraćajnoj nesreći na putnom pravcu Žarkovac – Putinci, saopštila je danas Policijska uprava Sremska Mitrovica.Nesreća se dogodila u subotu oko 22 časa, kada je na ulasku u Putince, kod Rume, putnički automobil marke “opel astra”, kojim je upravljao J.I. (49), udario biciklistu koji se kretao istom saobraćajnom trakom.Uviđaj na licu mesta je obavila policija.Po ovlašćenju zamenika osnovnog javnog tužioca, vozaču “opel astre” je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu.
Izvor: rtv

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Povezane vesti

Autom zgazio biciklistu

Izvor: OkRadio.rs, 11.Nov.2013

Biciklista J. S. (40) iz okoline Rume poginuo je u saobraćajnoj nesreći u subotu oko 22 časa. Nesreća se dogodila na putnom pravcu Žarkovac-Putinci, saopšteno je danas iz policije Sremske Mitrovice.   Kako prenosi Beta, do nesreće je došlo kada je putnički automobil kojim je upravljao...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.