Prnjavor: U srpskom ruletu sedam povređenih

Izvor: Večernje novosti, 29.Avg.2014, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prnjavor: U srpskom ruletu sedam povređenih

PRNjAVOR - Sedam povređenih osoba, među kojima i dva policajca, uz znatno oštećeno policijsko vozilo i „mercedes“ u kojem je bilo petoro mladih, epilog su nesvakidašnje noćne saobraćajne drame, navodnog takozvanog „srpskog ruleta“, na ulicama Prnjavora. Incident se dogodio na raskrsnici ulica Karađorđeve i Laze Lazarevića, u četvrtak uveče oko 21.15, kada je vozač „mercedesa“ vozeći velikom brzinom iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Karađorđeve naprosto uleteo u Ulicu Laze Lazarevića, i udario u patrolno vozilo policije, uskrativši mu pravo prvenstva. „Novosti“ saznaju da se za upravljačem „mercedesa C“ klase nalazio dvadesettrogodišnji Aleksandar Radivojević, iz prnjavorskog naselja Babanovci. On je teško povređen i kolima Hitne pomoći prebačen je u banjalučki Klinički centar, zajedno sa ostalih šestoro nešto lakše povređenih. - Samo pukom srećom izbegnuta je ogromna tragedija. A, u „mercedesu“ su bili mladi od 1991. do 1996. godišta - kaže za „Novosti“ Velimir Trivičević, otac osamnaestogodišnje devojke, koja je poput ostalih svojih saputnika zadobila, srećom, lakše ozlede po glavi i ostalim delovima tela. Izvor blizak istrazi kaže da su centimetri i delići sekunde delili „mercedes“ od udara u vrata „pežoa“, čime bi još više bili ugroženi životi policajaca N. K. i R. M., kao i samog vozača i putnika „mercedesa“. Prema tvrdnjama našeg izvora, umesto maksimalno dozvoljenih 30 i zaustavljanju na znaku „stop“, mladić je na policiju naleteo vozeći, navodno, između 90 i 100 na sat! BAHATI VOZAČI U POLICIJI ističu da imaju sve većih problema sa obesnim vozačima koji se divljom i suludom vožnjom kockaju svojim i tuđim životima, zarad opklada ili dokaza hrabrosti, u takozvanoj igri srpskog ruleta automobilima, verujući da je i u ovome slučaju reč o tome.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prnjavor: U "srpskom ruletu" sedam povrijeđenih

Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Avg.2014

Sedam povrijeđenih osoba, među kojima i dva policajca, uz znatno oštećeno policijsko vozilo i „mercedes" u kojem je bilo petoro mladih, epilog su nesvakidašnje noćne saobraćajne drame, navodnog takozvanog „srpskog ruleta", na ulicama Prnjavora. Incident se dogodio na raskrsnici ulica Karađorđeve...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.