Moguć Mercedes-Maybach E klase na salonu automobila u Detroitu

Izvor: Moto.rs, 26.Jan.2015, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moguć Mercedes-Maybach E klase na salonu automobila u Detroitu

U toku održavanja sajma automobila u Detroitu, najavljeno je nekoliko Maybach brendiranih varijanti postojećih Mercedes-Benz SUV modela.

Ovoga puta, objavljena je informacija da bi sledeći Mercedes-Maybach model mogao biti vrhunska verzija Mercedes-Benz E klase. Budući da ova nemačka marka već radi na razvoju najnovije generacije E klase, pretpostavka je da Maybach varijanta neće biti predstavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << do tada. U poređenju sa trenutnom E klasom, poznato je da će novi model odlikovati ista MRA platforma koja odlikuje i C klasu. Ona ne samo što je lakša, već je i čvršća zahvaljujući upotrebi aluminijuma. Kada je reč o poklopcu motora, pretpostavka je da će nova E klasa biti prvi Mercedes-Benz model koji će odlikovati novi šestocilindarski linijski motor.

foto © Mercedes-Benz

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.