Nakon privođenja Marka Miljkovića, otkriveno u kakvom je stanju Luna Đogani!

Izvor: Svet plus, 14.Maj.2024, 10:16

Nakon privođenja Marka Miljkovića, otkriveno u kakvom je stanju Luna Đogani!

Nakon sinoćnjeg privođenje Marka Miljkovića, supruga Lune Đogani, izazvalo je pravu buru u javnosti. Međutim, novi detalji otkrivaju da je Luna, nakon ovog događaja, uznemirena i pod velikim stresom.
Izvori bliski Đoganijevoj otkrivaju da je Luna duboko pogođena privođenjem svog partnera. Ona se suočava sa emotivnim i psihološkim izazovima, a njeno stanje zabrinjava mnoge.
- Luna je mislila da će Marko da se primiri kad dođe policija, ali je on pod uticajem alkohola nastavio da divlja. Luni je sve to vrlo stresno bilo, ona nije mogla da sakrije emocije, maltene je dobila napad panike. Kad jer policija odvela Marka porodica je došla po nju, pa je kod kuće popila nešto za umirenje. Dali...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.