Fotografije modela 2016 Kia Sorento zvanično predstavljene

Izvor: Moto.rs, 20.Avg.2014, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotografije modela 2016 Kia Sorento zvanično predstavljene

Potpuno redizajnirani Kia Sorento model je na putu. Ovo je najnoviji model kompanije Kia koja je nedavno objavila prve zvanične fotografije potpuno novog crossovera srednje veličine koji bi u prodaji trebalo da se nađe početkom naredne godine.

Spolja, novodizajnirani Sorento deli nekoliko detalja sa trenutnim modelom. Dok su velika zadnja svetla slična sa trenutnom verzijom, SUV nudi potpuno novi izgled kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << reč o prednjem kraju i ima potpuno revidirani bočni profil. Novi Sorento je takođe dobio novu rešetku motora. Unutra je Sorento dramatično unaređen u poređenju sa trenutnim modelom. Prikazu otkrivaju veoma modernizovanu kabinu sa novom komandnom tablom, biračem stepeni prenosa, upravljačem i ostalim detaljima. Novi Sorento će takođe biti duži od prethodnog modela što će obezbediti prostranija zadnja sedišta. Kia još uvek nije obelodanila detalje o tome što će se naći ispod poklopca motora. podsećamo da trenutni model nudi kupcima da izaberu između 2.4L četvorocilidnarksog motora snage 191kxs i 3.3L V6 koji razvija 290ks snage. Očekuje se da će novi model takođe biti ponuđen sa četvorocilindarskim motorom za one koji vode računa o snazi kao i opcionim šestocilindarskim motorom za kupce koji žele više snage.

foto © Kia

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.