Izvor: Piplmetar.rs, 08.Maj.2024, 06:31

Boki 13 bio u policijskoj stanici: Hitno pozvan na informativni razgovor zbog prijave

A. Š.

On je ušao unutra u prisustvu advokata Vladimira Tufegidžića
Printskrin: Youtube/LAZAROV

Šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, naveo je da ga je Zoran Milevski-Kičeec prijavio zbog statusa u kojem kaže da bliski ljudi pokušavaju da ga ućutkaju.
Boki je došao u policijsku stanicu u Kiseloj vodi, gde je pozvan na informativni razgovor zbog prijave da je ugrožavao nečiju bezbednost. Ušao je unutra u prisustvu advokata Vladimira Tufegidžića.
Jovanovskog je policija tražila dok je bio na podkastu, optužujući da je to pokušaj da ga ućutka. Istakao je da je podnosilac pritužbe...
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

BOKI 13 U POLICIJI Hitno pozvan zbog prijave

Izvor: Blic, 08.Maj.2024

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 hitno je pozvan u policijsku stanicu gde je bio na informativnom razgovoru zbog prijave.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.