Izvor: Piplmetar.rs, 08.Maj.2024, 06:31

„Nisam bila sestričini na sahrani, nisu me zvali“: Ispovest Almine sestre koja se s decom bacila u Bojanu



Tela Alme i njeno troje dece izvučena su iz Bojane
Sestra Alme Arazi, koja je sa troje dece skočila u Bojanu, ispričala je u bolnoj ispovesti kako je izgledao njen brak sa Ergisom.
Genta je rekla da su Ergis i Alma bili u lošim odnosima zbog njene ljubomore jer ju je stalno varao.
Ona se takođe osvrnula i na navode da je njena sestra bila u depresiji, koje je okarakterisala kao klevetu.
„Moja sestra je uvek imala problem sa mužem zbog ljubomore. U početku su bili srećni, ali je ta sreća prekinuta kada je počeo da je vara. Alma je od kuće otišla najmanje osam puta i uvek je dolazila kod mene. Almina svekrva mi je rekla da je...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

HTELA DA PRIJAVI NESTANAK, ALI JOJ JE MONSTRUM PRETIO: Šokantna izjava sestre Alme koja je skočila u Bojanu sa troje male dece

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2024

Genta, sestra Alme Arazi koja se zbog nasilja u porodici sa troje dece bacila u reku Bojanu, izjavila je da joj je suprug njene preminule sestre pretio dok su išli da prijave nestanak nje i dece, piše VoxNews.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.