Hyundai Genesis dobija twin turbo V8 motor za SEMA događaj

Izvor: Moto.rs, 22.Okt.2014, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hyundai Genesis dobija twin turbo V8 motor za SEMA događaj

Hyundai i Toca Martketing su se udružili sa ciljem kreiranja unikatnog Hyundai modela za SEMA događaj. Nazvan Steel Phoneix ovaj model je opremljen prilagođenom opremom za proširene karoserije koja uključuje nove branike, revidirane bočne dodakte i proširene prednje blatobrane.

Vozilo takođe ima zadnji difuzor od ugljeničnih vlakana kao i matirano crnu / sjajnu boju karoserije. Sportski stil se nastavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << i u kabini gde su dizajneri dodali tapacirung od Nappa kože odnosno detalje od aluminijuma i ugljeničnih vlakana. Enterijer takođe karakterišu Prosport EVO instrumenti kao i Rockford Fosgate audio sistem. Pogonski agregat motora je 5.0L V8 motor koji je sada opremljen sa dva Garrett turbopunjača i Catback izduvnim sistemom. Zahvaljujući ovim modifikacijama motor razvija 600ks snage.

foto © Hyundai

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.