Markione - dupli šef Ferarija

Izvor: B92, 03.Maj.2016, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Markione - dupli šef Ferarija

Rim -- Predsednik Ferarija Serđo Markione biće i generalni direktor kompanije, nakon odluke aktuelnog direktora Amedea Felise da se penzioniše, saopštio je Ferari.

Odlazak Felise se očekuje već mesecima, nakon što su neimenovani izvori u avgustu prošle godine saopštili da se Felise, rođen 1946. godine, priprema za odlazak u penziju, prenosi agencija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rojters.

Markione će preuzeti obaveze generalnog direktora u tom proizvođaču luksuznih automobila i istovremeno će zadržati aktuelnu funkciju predsednika Ferarija.

Felisa će nastaviti da bude član odbora direktora, navodi britanska agencija, podsećajući da je on 2008. godine postao generalni direktor Ferarija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.