Ferari imenovao Markionea za generalnog direktora

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Maj.2016, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferari imenovao Markionea za generalnog direktora

Predsednik Ferarija Serđo Markione biće i generalni direktor kompanije, nakon odluke aktuelnog direktora Amedea Felise da se penzioniše, saopštio je danas Ferari.

Odlazak Felise se očekuje već mesecima, nakon što su neimenovani izvori u avgustu prošle godine saopštili da se Felise, rođen 1946. godine, priprema za odlazak u penziju, prenosi agencija Rojters.

Markione će preuzeti obaveze >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << generalnog direktora u tom proizvođaču luksuznih automobila i istovremeno će zadržati aktuelnu funkciju predsednika Ferarija.

Felisa će nastaviti da bude član odbora direktora, navodi britanska agencija, podsećajući da je on 2008. godine postao generalni direktor Ferarija.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ferari imenovao Markionea za generalnog direktora

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Maj.2016

Predsjednik Ferarija Serđjo Markione biće i generalni direktor kompanije, nakon odluke aktuelnog direktora Amedea Felise da se penzioniše, saopštio je danas Ferari...Odlazak Felise se očekuje već mjesecima, nakon što su neimenovani izvori u avgustu prošle godine saopštili da se Felise, rodjen...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Markione postao i direktor Ferrarija

Izvor: AutoBlog, 03.Maj.2016, 01:05

Kako prenosi Beta, Ferari je objavio da je njegov predsednik Serđo Markione postao i direktor te firme. Ferari je istovremeno objavio da mu je prvi kvartal ove godine bio najbolji do sada, s povećanjem neto profita za 19 odsto, na 78 miliona evra, dok mu je u prvom tromesečju prošle godine neto profit...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.