Jet Capsule, morski Ferari (VIDEO, FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Okt.2015, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jet Capsule, morski Ferari (VIDEO, FOTO)

Ialijansko brodogradilište Fiart Mare kreiralo je luksuzni, brzi brod kojeg su odmah prozvali morskim Ferrarijem. Jet Capsule kombinira eleganciju i modernu tehnologiju sa vrhunskim performansama motora.

Ova morska jurilica može postići brzinu od 38 čvorova, što je otprilike 68 kilometara na sat, a ima mjesta za 13 putnika. Plovilo dolazi u varijanti sa jednom ili dva motora, a kada je pun troši 30 litara goriva na sat.

Ovisno o potrebi, Jet Capsule se može koristiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kao limuzina, taxi ili privatno plovilo. Korito je napravljeno od karbona, a prozori su fotokromatski. Na brodu postoji i terasa na krovu, klimatizacijski sistem, kao i grijanje te toilet. Interijer je između ostalog opremljen i sa LED svjetlima, koja se mogu podesiti prema željama korisnika.

Kako je i običaj kod ovakvih igračaka za bogate, cijena još uvijek nije službeno objavljena.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Morski "ferari": Luksuzna jedrilica

Izvor: Vesti-online.com, 07.Okt.2015, 06:31

Italijansko brodogradilište Fiart Mare kreiralo je luksuzni, brzi brod koji je odmah dobio nadimak "morski ferari". Džet kapsula kombinuje eleganciju i modernu tehnologiju sa vrhunskim performansama motora...Ova morska jurilica može da postigne brzinu od 38 čvorova, što je otprilike 68 kilometara...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.