Hamilton po navici

Izvor: Vesti-online.com, 05.Sep.2015, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton po navici

Britanski vozač Formule 1 Luis Hamilton za volanom Mercedesa osvojio je pol poziciju za sutrašnju Veliku nagradu Italije koja se vozi na stazi u Monci.

Ovo je bila 49. pol pozicija Hamiltona u karijeri, sedma uzastopna i ukupno 11. ove sezone.

Drugo i treće najbolje vreme u kvalifikacijama ostvarili su vozači Ferarija Finac Kimi Raikonen i Nemac Sebastijan Fetel.

Hamiltonov timski kolega Nemac Niko Rozberg koji za njim zaostaje 28 bodova na drugom mestu u generalnom plasmanu, završio je kavlifikacije na četvrtom mestu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hamiltonu pol pozicija u Monci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Sep.2015

Britanski vozač Formule 1 Luis Hamilton za volanom Mercedesa osvojio je danas pol poziciju za sutrašnju Veliku nagradu Italije koja se vozi na stazi u Monci...Ovo je bila 49. pol pozicija Hamiltona u karijeri, sedma uzastopna i ukupno 11. ove sezone...Drugo i treće najbolje vreme u kvalifikacijama...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

VN ITALIJE: Hamiltonu pol pozicija

Izvor: HotSport.rs, 05.Sep.2015

Britanski vozač Formule 1 Luis Hamilton za volanom Mercedesa osvojio je danas pol poziciju za sutrašnju Veliku nagradu Italije koja se vozi na stazi u Monci.. . Ovo je bila 49. pol pozicija Hamiltona u karijeri, sedma uzastopna i ukupno 11. ove sezone.. Drugo i treće najbolje vreme u kvalifikacijama...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.