Izvor: Beta, 12.Nov.2009, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada odobrila prodaju 5.000 vozila u programu staro za novo

BEOGRAD, 12. novembra 2009. (Beta) - Vlada Srbije odobrila je u četvrtak prodaju dodatnog kontingenta od 5.000 "punta" uz subvenciju od 1.000 evra, potvrdio je posle sednice Vlade Srbije ministar zdravlja Tomica Milosavljević.

Kako je ranije najavljeno, Ministarstvo ekonomije predložilo je Vladi Srbije da subvencioniše kupovinu još 5.000 "punta" iz Kragujevca kroz program zamene starih automobila za nove.

Za kupovinu "punta" odobravaju se subvencionisani krediti sa kamatom od 4,5 odsto godišnje i rokom otplate od sedam godina.

To je treće proširenje programa stari automobil za novi Fijatov "punto" proizveden u Kragujevcu, koji se primenjuje od aprila ove godine.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proširenje kopa u RB Kolubara

Izvor: B92, 12.Nov.2009

Lazarevac -- U Rudarskom basenu (RB) Kolubara je predstavljena završna faza projekta "Proširenje kopa Tamnava-Zapadno polje" čija je vrednost 77 miliona evra...Direktor RB Kolubara Nebojša Ćeran je kazao da je taj projekat jedna od najvećih investicija u rudarskom sektoru u Evropi u poslednjih...

Nastavak na B92...

Pomoć nerazvijenim opštinama od 200 miliona dinara

Izvor: EMportal, 12.Nov.2009

Vlada Srbije donela je danas zaključak o pomoći od 200 miliona dinara za 63 nerazvijene opštine, izjavio je ministar zdravlja Tomica Milosavljević nakon sednice vlade.

Nastavak na EMportal...

Kradljivci greškom ukrali vozilo sa cirkuskim lavom

Izvor: NaDlanu.com, 12.Nov.2009

BERLIN, 12. novembra 2009. (Beta) - Kradljivci automobila u zapadnonemačkom gradu Vupertalu greškom su ukrali jednog cirkuskog lava, saopštila je u četvrtak policija u tom gradu. Pet godina star i 150 kilograma težak lav Cezar spavao je u utorak veče u kamionetu koji su ukrali nepoznati lopovi....

Nastavak na NaDlanu.com...

Još 5 000 "punta" uz subvencije

Izvor: B92, 12.Nov.2009

Beograd -- Vlada Srbije odobrila je prodaju još 5 000 "fijata punto", proizvedenih u Kragujevcu, uz subvenciju od 1 000 evra...To je potvrdio i ministar zdravlja Tomica Milosavljević na konferenciji za novinare, posle sednice Vlade Srbije. Kako je ranije najavljeno, Ministarstvo ekonomije predložilo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.