Izvor: SEEbiz.eu, 12.Avg.2010, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosti: Šarić šeta po Crnoj Gori

PODGORICA - Uredno obrijan, ošišan na kratko, u bijeloj košulji s plavim i crvenim prugama, bio je za volanom džipa "mercedes" na izlazu iz Žabljaka, na putu ka Šavniku. Shvatio je da smo ga prepoznali, i istog trenutka zatvorio prozor luksuznog vozila, a potom jurnuo kroz crveno svetlo na semaforu i otišao ka Šavniku.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Turisti videli Šarića u Crnoj Gori

Izvor: B92, 12.Avg.2010

Beograd -- Srpski turisti su prijavili istražnim organima da su na izlazu iz Žabljaka u Crnoj Gori videli odbeglog narko bosa Darka Šarića, pišu "Večernje novosti"... Prema izjavama očevidaca, on je vozio automobil marke "Mercedes" sa registarskim tablicama firme "Samanta"...Uredno obrijan, ošišan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.