Teška saobraćajna nesreća u Beogradu

Izvor: Politika, 25.Sep.2010, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška saobraćajna nesreća u Beogradu

BEOGRAD – U teškoj saobraćajnoj nesreći u Beogradu na Zrenjaninskom putu kod restorana „Tara” jutros su poginula dva radnika Gradske čistoće, dok je jedan prebačen na reanimaciju u Urgentni centar u teškom stanju, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Nada Macura rekla je agenciji Beta da su u nesreći koja se dogodila u 7.21, prema informacijama Hitne pomoći, učestvovali kamion šleper i automobil „fiat >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << punto”, a da su radnici Gradske čistoće stajali pored kamiona za odnošenje smeća.

Jedan radnik Gradske čistoće poginuo je na licu mesta, dok je drugi, star 20 godina, umro po dolasku u Urgetni centar.

Hitna pomoć noćas je imala ukupno 89 intervencija od kojih 21 na javnom mestu, rekla je Nada Macura.

Na uglu Ulice Milentija Popovića i Bulevara Mihaila Pupina povređene su tri osobe koje su se vozile na skuteru kada je skuter udario u taksi oko dva sata noću.

Najteže je povređen 17-godišnji dečak koji je vozio skuter i on je zadobio prelom butne kosti, a mladiću koji se vozio sa njim na skuteru povređeni su levo koleno i natkolenica i desna potkolenica, dok je 22-godišnja devojka koja je takođe bila na skuteru lakše povređena.

U toj nesreći intevenisale su tri ekipe Hitne pomoći.

Sinoć je Hitnoj pomoći prijavljeno još šest saobraćajnih nesreća.

U tuči u Ulici Majke Jugovića bb kod osnovne škole Branko Radičević muškarcu koji je primljen u Urgentni centar u alkoholisanom stanju povređena je glava.

-------------------------------------------------------------------------

Policija podnosi krivičnu prijavu protiv vozača šlepera

Protiv vozača šlepera B.P. koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu, u kojoj su jutros poginula dva radnika „Gradske čistoće”, biće podneta krivična prijava, saopštilo je Ministarstvo nutrašnjih poslova Srbije.

U saobraćajnoj nesreći u naselju Borča na Zrenjaninskom putu poginuli su radnici Zumer Salja (25) i Kenan Beriša (20) dok su stajali pored vozila JKP „Gradska čistoća” koje je praznilo kontejnere.

Kamion šleper je udario u putnički automobil marke „punto” koji je stajao iza vozila tog javnog preduzeća.

U sudaru putničkog automobila i kamiona „Gradske čistoće” na licu mesta je poginuo Salja, dok je Beriša povredama podlegao u Urgentnom centru.

Teške telesne povrede opasne po život zadobio je vozač „Fiat punta” V.S. (27) koji je, prema saopštenju policije, posle prijema na odeljenju reanimacije, prebačen u operacionu salu Urgentnog centra.

Beta/Tanjug

objavljeno: 25/09/2010

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stradali radnici "Gradske čistoće"

Izvor: B92, 25.Sep.2010

Beograd -- U teškoj saobraćajnoj nesreći u Beogradu na Zrenjaninskom putu poginula dva radnika "Gradske čistoće", dok je jedan prebačen na reanimaciju u Urgentni centar... U nesreći su poginuli su Salja Zumer (25) i Beriša Kenan (20)...Nesreća se desila na Zrenjaninskom putu u naselju Borča...

Nastavak na B92...

Poginula dva radnika "Gradske čistoće"

Izvor: Blic, 25.Sep.2010

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u Beogradu na Zrenjaninskom putu kod restorana "Tara", poginula su dva radnika Gradske čistoće Salja Zumer (25) i Beriša Kenan (20), saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije. Još jedna osoba teško je povređena i nalazi se na...

Nastavak na Blic...

Poginuli radnici “Čistoće“

Izvor: Večernje novosti, 25.Sep.2010

Teška saobraćajna nesreća u subotu ujutro na Zrenjaninskom putu. Lekari se bore za život Vladimira Stošića, vozača „punta“

Nastavak na Večernje novosti...

Šleper smrskao dva radnika Gradske čistoće

Izvor: Glas javnosti, 26.Sep.2010, 07:01

BEOGRAD - U teškoj saobraćajnoj nesreći u Beogradu na Zrenjaninskom putu kod restorana "Tara" jutros su poginula dva radnika Gradske čistoće, dok je jedan prebačen na reanimaciju u Urgentni centar u teškom stanju, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura...Ona je rekla da su u nesreći...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.