Izvor: AutoBlog, 11.Jul.2012, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Opel Adam (+ PR saopštenje uvoznika Opela)

Nakon kompleta prvih zvaničnih slika i detalja (o tome više OVDE), Opel je objavio i dva promotivna videa o svom novom mališanu Adamu, a uvoznik Opela za našu zemlju je danas objavio i PR saopštenje.PR saopštenje Opela za Srbiju:Opel Adam: Prosto jedinstven Sa potpuno novim ADAM-om, Opel izbacuje na tržište mali, šik, gradski automobil koji stvara sve veće mogućnosti u modno-nadahnutom A segmentu brenda. Opel ADAM kombinuje smelu, moćnu konstrukciju sa mogućnostima za gotovo bezbrojne personalizacije, što svakog ADAM-a čini potpuno jedinstvenim. Pored toga, pruža vrhunske tehnologije iz viših segmenata, uključujući novi ugrađen info-zabavni sistem, koji integriše...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

11.07.2012 ::: Opel ADAM: Prosto jedinstven

Izvor: AutoMagazin, 11.Jul.2012

Izgled najmanjeg Opela je otkriven posredstvom nekoliko fotografija i zvaničnih informacija, koje se odnose na dimenzije i pogonske agregate. Mali Opel Adam ima troja vrata i stoji na skraćenoj platformi modela Opel Corsa..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.