Izvor: Luftika.rs, 16.Maj.2024, 13:06

Rediteljku Milicu Kralj aktivista SNS-a udario po ruci i odgurnuo

Milicu Kralj, rediteljku i univerzitetskog predavača, udario je po ruci i odgurnuo aktivista SNS koji je sa spiska stanara u njenoj zgradi upisivao, sa još dva mladića, nešto u papire.
– Eto, nije prvi put da se događa u mojoj zgradi, ali prvi put da su stranački aktivisti stranke koja ima apsolutnu vlast počeli da udaraju stanare… To što me neki klinac udario u mojoj kući u kojoj živim od kad znam za sebe u koju je upao kao aktivista vlasti, u mojih pedeset godina, zaista nije doslovno ništa u odnosu na ono što svakodnevno doživljavaju ljudi. Ali, nasilje se ne može meriti. Ne postoji manje ili veće nasilje. Nije bolno samo nasilje fizičko...

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetlana Bojković povodom napada na Milicu Kralj: Očekuju nas još veći pritisci, ali ne mogu sve da nas pobiju

Izvor: Danas, 16.Maj.2024

Glumica Svetlana Bojković kaže za Danas da građane očekuje još veće zastrašivanje i pritisci od strane vlasti, povodom napada SNS aktivista na rediteljku i univerzitetsku predavačicu Milicu Kralj u zgradi u kojoj živi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.