(VIDEO) ALAL VERA, ZEMLJACI: Srbi na livadi usred Sidneja opleli kolce i Nišku banju!

Izvor: Kurir, 09.Feb.2016, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ALAL VERA, ZEMLJACI: Srbi na livadi usred Sidneja opleli kolce i Nišku banju!

SIDNEJ - Srpska zajednica u Australiji organizovala je u Sidneju tradicionalni Srpski festival koji je prerastao u opštenarodno veselje naših zemljaka usred australijske metropole.

Uz učešće brojnih folklornih ansambala, dobro iće i piće, Srbi u dalekoj Australiji još jednom su pokazali da se tradicija i koreni mogu čuvati i u dalekom svetu, kroz druženje i zabavu.

What a weekend! Two action packed days and we're still going strong. #serbfestsyd #kolo #srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << #sydney #festival #srbija #thepartydontstop

A zabava nije bila moguća bez tradicionalnog srpskog kola, ali i "Niške banje" koje se naši zemljaci noseći srpske zastave razvezli usred grada.

So, this just happened!#serbfestsyd #sydney #festival #kolo #howwparty

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.