Tragedija u Boru: Automobilom uleteo u suprotan smer, poginuo na licu mesta

Izvor: Telegraf.rs, 12.Feb.2017, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Boru: Automobilom uleteo u suprotan smer, poginuo na licu mesta

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se u centru Bora, sa smrtnim ishodom.

N.L. (25), vraćajući se iz grada sa još dva prijatelja i dve drugarice, uleteo je u kružni tok u suprotnom smeru i direktno se sudario sa taksistom.

Od zadobijenih povreda, N.L. je na licu mesta preminuo, dok je taksista u kritičnom stanju. Prema prvim informacijama N.L. je upravljao vozilom „reno senik“ , uleteo u suprotan smer i sudario se sa taksistom M.I. (32).

Od zadobijenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << povreda na licu mesta je nastradao N.L. dok je povređeni B.R. koji je zadobio prelom butne kosti zadržan na lečenju u borskoj Opštoj bolnici, a još dvoje povređenih A.K.(20) i M.M.(24) su zadobili lakše telesne povrede i nakon ukazane pomoći u bolnici pušteni su kućama.

Taksista M.I. (32) je zbog preloma kostiju lica prevezen u Klinički centar u Nišu, a povređen je i N.Đ. (61) koji je bio u taksiju i koji ima oguljotine po licu ali je van životne opasnosti.

(D. S.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška nesreća u Boru, poginuo mladić

Izvor: Blic, 12.Feb.2017

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u Boru poginuo je N.L. (25), a teže je povređeno još četvoro osoba...Do nezgode je došao kada se N.L. koji je upravljao pežoom, uleteo u kružni tok u suprotnom smeru i sudario sa taksi vozilom.  Od zadobijenih povreda, N.L. je preminuo...

Nastavak na Blic...

Težak udes: Vozio u suprotnom smeru i poginuo, 5 povređeno

Izvor: Prva.rs, 12.Feb.2017

Dvadesetpetogodišnji N.L. automobilom marke "pežo", vraćajući se iz grada sa još dva prijatelja i dve drugarice, uleteo u kružni tok u suprotnom smeru i direktno se sudario sa taksistom M.M.. Od zadobijenih povreda, N.L. je na licu mesta preminuo, dok je taksista u kritičnom stanju. ..Kako saznaju...

Nastavak na Prva.rs...

Vozio u suprotnom smeru i poginuo, petoro povređeno

Izvor: OkRadio.rs, 12.Feb.2017

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju oko četiri i 25 u Boru poginuo je N.L. (25), a teže je povređeno još četvoro osoba. Kako navode, N.L (25) automobilom marke "pežo", vraćajući se iz grada sa još dva prijatelja i dve drugarice, uleteo je u kružni tok u suprotnom smeru...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.