Teška nesreća u Boru, poginuo mladić

Izvor: Blic, 12.Feb.2017, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća u Boru, poginuo mladić

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u Boru poginuo je N.L. (25), a teže je povređeno još četvoro osoba.

Do nezgode je došao kada se N.L. koji je upravljao pežoom, uleteo u kružni tok u suprotnom smeru i sudario sa taksi vozilom.  Od zadobijenih povreda, N.L. je preminuo  na licu mesta.

Prema poslednjim informacijama u ovoj saobraćajnoj nesreći teško je povređeno još četvoro osoba.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška saobraćajka u Boru, jedna osoba poginula, više teško povređenih

Izvor: BKTV News, 12.Feb.2017

Mladić N.L. (25) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prošle noći u centru Bora...Nesreća se dogodila kada je muškarac, vraćajući se iz grada s još dva prijatelja i dve drugarice, uleteo u kružni tok u suprotnom smeru i direktno se sudario sa taksistom M.M...Od zadobijenih povreda,...

Nastavak na BKTV News...

Sudar minibusa i automobila, jedna osoba mrtva, 11 dece povređeno!

Izvor: BKTV News, 12.Feb.2017

Jedna osoba je poginula, a 11 dece je povređeno u sudaru automobila i minibusa, koji je prevozio decu...Nesreća se dogodila rano jutros između Jadranova i Crikvenice u Hrvatskoj. Vozač automobila marke "seat kordoba" riječkih registarskih tablica kretao se u smeru Rijeke kada se sudario s minibusom,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.