Naslednik Bugatti Veyron modela nosiće naziv Chiron

Izvor: Moto.rs, 09.Sep.2014, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslednik Bugatti Veyron modela nosiće naziv Chiron

Imajući u vidu da je ostalo samo nekoliko jedinica da se proda, spektakularni Bugatti Veyron spreman je za odlazak u istoriju. O nasledniku ovog modela objavljen je veliki broj neproverenih informacija, a očekuje se da će biti predstavljen u toku 2017. godine.

Ono što je za sada poznato jeste da će novi model odlikovati više snage, što znači da možemo očekivati više od 1.250 ks. Naravno, sigurno je i da će Bugatti pokušati da obori Ginisov rekord kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << je reč o najbržem automobilu na svetu. Od kompanije Bugatti se očekuje da objavi da li će naslednik Veyron modela imati hibridni pogonski agregat ili ne, a ono što je takođe poznato jeste da će novi model nositi naziv Chiron, a pretpostavka je da će Chiron prvo javno prikazivanje zabeležiti u toku 2015. godine, što znači da bi Veyron mogao da titulu najbržeg automobila izgubi mnogo ranije od planiranog.

foto © Bugatti
Pogledaj vesti o: Bugatti

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Novi 2016 Volkswagen Polo odlikuje sportski dizajn i tehnologija

Izvor: Moto.rs, 09.Sep.2014

Za Volkswagen Polo obezbeđen je blagi redizajn a najnoviji izveštaj ukazuje na to da će model sledeće generacije biti predstavljen u toku 2016. godine. Sledeći Polo će dobiti „ozbiljniji“ izgled sa sportskim dizajnom i unapređenom tehnologijom...Detalji su ograničeni ali sigurno je da možemo...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.