Kompanija Nissan isporučila je prvi GT-R Nismo na teritoriju SAD

Izvor: Moto.rs, 30.Okt.2014, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Nissan isporučila je prvi GT-R Nismo na teritoriju SAD

Nissan je isporučio prvi 2015 GT-R Nismo na teritoriju SAD, a vlasnik ovog modela je Matt McCulloh, jedan od osnivača NAGTROC kluba čiji članovi su vlasnici GT-R modela.

GT-R Nismo odlikuje twin-turbo 3.8L V6 motor koji razvija 600 ks izlazne snage i 651 Nm obrtni moment koji je uparen sa šestostepenom sekvencijalnom dual-clutch transmisijom i pogonom na sva četiri točka, što ovom modelu omogućuje da Nürburgring >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << stazu pređe za 7:08.679.

McCulloh navodi da GT-R NISMO predstavlja ispunjenje svih njegovih očekivanja, a samim pogledom na njega postaje jasno da je to GT-R verzija za kojoj je dugo žudeo. Budući da je McCulloh aktivan član GT-R zajednice, čelnici kompanije Nissan potrudili su se da mu lično uruče ključeve automobila.

foto © Nissan

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Lexus GSF & RC F kabriolet najavljeni u toku konferencije za štampu

Izvor: Moto.rs, 30.Okt.2014

Čelnici kompanije Lexus potvrdili su postojanje planova da se ponudom obuhvate GS F i RC F kabriolet modeli...Za sada nema zvaničnih informacija o specifikacijama ili datumu predstavljanja, ali GS F je već nekoliko puta primećen u javnosti. Ovaj model može da se pohvali agresivnim prednjim delom...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.