F1: Hamilton trijumfovao na trci za Veliku nagradu Abu Dabija

Izvor: AutoBlog, 13.Nov.2011, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

F1: Hamilton trijumfovao na trci za Veliku nagradu Abu Dabija

Vozač Meklarena Britanac Luis Hamilton zabeležio je treću pobedu u šampionatu Formule 1, pošto je danas trijumfovao na trci za Veliku nagradu Abu Dabija. Fetel ѕbog pucanja gume u prvom krugu ostao bez plasmana i bez rekorda. Drugi je bio Španac Fernando Alonso iz Ferarija, a treći još jedan Britanac, vozač Meklarena, Dženson Baton. Hamilton je stazu "Jas Marina" završio u vremenu 1:37,11 sata ispred Španca Fernanda Alonsa u Ferariju sa zaostatkom od 8,4 sekunde. Treći kroz cilj prošao je Hamiltonov kolega Dženson Baton. Dvostruki uzastopni šampion Formule jedan Sebastijan Fetel u Abu Dabiju prvi put ove sezone nije završio trku, što ga je onemogućilo da...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

F1: VN Abu Dabija

Izvor: TopSpeed.rs, 13.Nov.2011

Sport. HAMILTON NAJBRŽI U "USPAVANCI" Luis Hamilton trijumfovao je na današnjoj trci za VN Abu Dabija.Luis Hamilton trijumfovao je na današnjoj trci za VN Abu Dabija.

Nastavak na TopSpeed.rs...

Hamilton pobedio, Fetel bez rekorda

Izvor: Radio 021, 13.Nov.2011

Vozač Meklarena Britanac Luis Hamilton zabeležio je treću pobedu u šampionatu Formule 1, pošto je danas trijumfovao na trci za Veliku nagradu Abu Dabija.

Nastavak na Radio 021...

Hamilton najbrži u Abu Dabiju

Izvor: Danas, 13.Nov.2011

Britanac Luis Hamilton trijumfovao je na pretposlednjoj trci ovogodišnjeg šampionata Formule 1, Velikoj nagradi Abu Dabija, pošto je na stazi „Jas Marina“ prošao kroz cilj u vremenu od 1:37:11.886 sata.

Nastavak na Danas...

Hamilton pobedu posvetio majci

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2011

Vozač Meklarena Britanac Luis Hamilton posvetio je današnju pobed u trci Formule jedan za Veliku nagradu Abu Dabija majci, koja je u petak proslavila rodjendan.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.