ČITAJTE U KURIRU NASAMARENA BAKA MILIONERKA: Milion dolara uzeli su mi poznanica i staratelji!

Izvor: Kurir, 21.Jan.2016, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČITAJTE U KURIRU NASAMARENA BAKA MILIONERKA: Milion dolara uzeli su mi poznanica i staratelji!

Tačno je da sam dobila nasledstvo od pokojnog muža koji je preminuo u Australiji, ali nemam ni dinara. Pare su podelili čovek koji me čuva i prijateljica Mara, koja mi je opravila sve oko zaostavštine kada je saznala da mi je umro Momčilo.

BOLJEVAC - Meni ne treba ništa, samo malo vode i hleba za mene i moje mačiće i psiće, da opstanemo u ovoj divljini, kaže ekskluzivno za Kurir baka Marija Zlatić (86), koja decenijama živi u straćari na brdu u šumi između Boljevca >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i Zaječara, a koja je nedavno od supruga nasledila skoro milion dolara!

Kompletan tekst možete pročitati u štampanom izdanju Kurira od 22. januara 2016. godine

Autor: Dragan Ilić

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Baka milionerka poklonila nasledstvo: "Tamo gde ja idem, pare mi ne trebaju"

Izvor: B92, 21.Jan.2016

Baka Mara saznala je nedavno da je dobila nasledstvo od blizu milion australijskih dolara. Priča je još neobičnija jer ona živi u trošnoj seoskoj kući, bez ikakvog izobilja...“Prvo, da znate, ja sam od mog Momčila dobila nešto više od 940.000 australijskih dolara, ali sam taj novac podelila...

Nastavak na B92...

ČITAJTE U KURIRU SVI HOĆE NJENE PARE: Oteta baka milionerka

Izvor: Kurir, 21.Jan.2016

Pomogla sam Mariji da dobije nasledstvo, htela sam da je zadržim kod sebe, ali su je Sveta S. i Violeta na silu odveli i uzeli njen novac, tvrdi Marija Anđelković...Iako naslednica bogatstva koje iznosi skoro milion dolara Marija Zlatić (86) živi u siromaštvu, u straćari na brdu, u šumi između...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.