Avensis blista na sajmu

Izvor: Autoportal.rs, 29.Mar.2015, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Avensis" blista na sajmu

Svakako da je san svih vozača da barem jednom provozaju neki superautomobil ali akcenat je na to jednom. Za svakodnevnu vožnju, pogotovo ako se radi o dugim relacijama, nema boljeg automobila od limuzine, kao što je ova japanska kreacija.

Prošlo je punih šest godina od kada je debitovala ova limuzina. Japanska "Toyota" već je spremila narednu generaciju ali mi ćemo se zabaviti "Avensis" modelom koji je došao na sajam automobila u Srbiji. Bez obzira što su >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << godine prošle ovaj automobil je i dalje u samom vrhu kada je broj prodatih primeraka u pitanju.

"Avensis" je popularan među kupcima pre svega zbog visoke pouzdanosti koja karakteriše sve "Toyota" modele. Kao što bi jedna limuzina i trebalo da bude i ovaj primerak je jako udoban, kako za vozača tako i za ostale putnike. Unutar kabine vlada potpuna tišina a bezbednost svih putnika je takođe na visokom nivou.

Ono što neki zameraju ovom japanskom automobilu jeste što ne postoji režim vožnje koji vam može uštedeti previše goriva i što vožnja često zna da bude "dosadna" ali to se pre može prepisati mogućnosti ovog automobila da bez problema savlada svaku prepreku na putu. O dizajnu ovog modela ne treba previše trošiti reči jer je to naravno stvar individualnog ukusa.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.