Izvor: Nezavisne Novine, 02.Nov.2016, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audi odgađa "lansiranje" dva modela

Audi je odlučio da odloži tržišno lansiranje nove generacije A3, kao i potpuno novog Q4 krosovera.

Razlog je popravka automobila pogođenih dizel skandalom.

Po magazinima "Automotive News“ i "Auto Motor und Sport“, inžinjeri njemačke kompanije su zauzeti ažuriranjem softvera na vozilima koja posjeduju takozvani poništavajući uređaj.

Prošle godine je Audi osvježio aktuelni A3. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Što se Q4 tiče, on je imao prethodnicu u vidu TT Offroad Concepta, predstavljenog u Pekingu 2014. Međutim, serijska verzija neće biti spremna pre 2021.

Audi se nada da će novi krosover generisati nove kupce. Aduti su mu atraktivna dizajn, inspirisan konceptom iz Pekinga i hibridna tehnologija izvedena iz većeg Q6 e-trona.

Q4 treba da se stavi naspram nove generacije BMW-a X4, koji treba da stigne do kraja decenije i Mercedes-Benza GLC Coupe.

(Vrelegume.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dizel skandal odlaže Audi Q4 i novi A3?

Izvor: B92, 02.Nov.2016

Audi će pomeriti datume lansiranja pojedinih novih modela s obzirom da su inženjeri tog proizvođača prezauzeti otklanjanjem nedostataka sa dizel automobila koji su obuhvaćeni aferom sa lažiranjem testova izduvnih gasova, prenose Automotive News Europe i Auto Motor und Sport...Navodi se da će odlaganje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.