Izvor: CrnaHronika.rs, 17.Nov.2013, 02:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula devojka, petoro povređeno

U saobraćajnoj nesreći u naselju Banovci Dunav, u opštini Stara Pazova, poginula devojka a pet osoba povređeno. Nesreća se dogodila oko ponoći kada je “audi 80″ pokušao da prestigne “opel korsu”, nakon čega su vozači izgubili kontrolu.Jedna devojka je poginula, a pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći u naselju Banovci Dunav, u opštini Stara Pazova, saopštila je policija iz Sremske Mitrovice.
Nesreća se dogodila oko ponoći kada je automobil marke “audi 80″ pokušao da prestigne automobil makre “opel korsa”, nakon čega su vozači automobila izgubili kontrolu, a “audi” se i nekoliko puta prevrnuo.
Policija je saopštila da je tom prilikom poginula B. M. (18), kao i da su povređeni vozači i još tri putnika.
Povređeni su prevezeni u Urgentni centar i KBC Zemun.
Izvor: rts

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.