Audi uzvraća udarac Tesli na domaćem terenu?

Izvor: Autorepublika.rs, 21.Avg.2014, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audi uzvraća udarac Tesli na domaćem terenu?

Audi je na neobičan način poželeo dobrodošlicu Tesli u gradu na severu Nemačke, ali nije propustio priliku za reklamu sopstvenog hibridnog “plug-in” modela A3 e-tron.
 
Tesla Motors je na fasadi zgrade u kojoj otvara predstavništvo postavio postere kako bi potencijalnim kupcima najavio svoj dolazak u Hamburg. Ispostavilo se da se u istoj zgradi nalazi marketinška agencija Thjnk koja između ostalog zastupa i Audi. Nemački proizvođač, koji je ranije imao običaj da sa drugim auto-kompanijama vodi rasprave preko bilborda, ovog puta pokazao se kao ljubazni komšija koji dočekuje pridošlicu.
 
Iznad Teslinog postera postavio je svoj na kome je odštampan Audi A3 e-tron, ali i poruka dobrodošlice. Da li smatrate da je u pitanju fer-plej ili samo još jedan vešt marketinški potez Audija?
 
Izvor
 

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.