Novi Sad: Cubanero Salsa Festival od danas do nedelje (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2024, 11:56

Novi Sad: Cubanero Salsa Festival od danas do nedelje (AUDIO)

Od danas do nedelje u Novom Sadu održava se Cubanero Salsa Festival, jedan od najvećih i najprepoznatljivijih salsa festivala u ovom delu Evrope. 
Program će biti organizovan u ulici Laze Telečkog i na Spensu, a opširnije o svemu u Jutarnjem programu Radio Novog Sada govorio je organizator Radovan Ostojić.
Kako kaže naš sagovonik, cilj festivala, koji se već 17. put održava u Novom Sadu, jeste da se okupi što više zaljubljenika u kubansku muziku, kako iz regiona tako i iz cele Evrope. Program je podeljen na dva dela, planirano je preko 40 plesnih radionica sa više od 30 artista, koje će se održavati u petak, subotu i nedelju tokom celog dana na četiri lokacije, kao i hotspot otvorene dnevne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.