Zoran Terzić posle 20 godina nije više selektor odbojkašica Srbije

Izvor: Beta, 17.Jan.2022, 12:15

Zoran Terzić posle 20 godina nije više selektor odbojkašica Srbije

Najtrofejniji srpski odbojkaški stručnjak Zoran Terzić nije više selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, saopštio je danas Odbojkaški savez Srbije.Kako se navodi, Terziću je istekao ugovor sa Odbojkaškim savezom Srbije i obe strane su se sporazumno dogovorile da se saradnja ne nastavi.Terzić je na mestu prvog trenera ženske reprezentacije Srbije bio od maja 2002. godine. On je sa najboljim odbojkašicama Srbije za 20 godina osvojio 20 medalja na najvećim odbojkaškim takmičenjima."Nekako smo svi bili svesni da će jednog dana doći i taj momenat kada ću ja prestati da budem trener reprezentacije. Desilo se da na taj jubilej, 20 godina rada u reprezentaciji, dodje do toga da više nisam trener reprezentacije Srbije", rekao je Terzić."Dugujem ogromnu zahvalnost, pre svega, svim igračicama, a bilo ih je zaista mnogo koje su učestvovale u ovoj našoj lepoj priči svih ovih 20 godina. Naravno, svim mojim saradnicima bez kojih ne bismo mogli da napravimo takve rezultate. I naravno Savezu, koji je uvek stajao iza nas i pomagao nam da ostvarimo ovo što smo ostvarili u poslednjih 20 godina", dodao je on.On je istakao da nije potrebno trošiti reči i govoriti koliko mu je bilo teško da donese odluku na napusti klupu Srbije."Ali, u razgovoru sa čelnim ...
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terzić: Potreban mi je odmor od reprezentacije

Izvor: N1 televizija, 17.Jan.2022

Zoran Terzić rešio je da posle 20 godina rada više ne bude selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, povodom čega je dao izjavu u kojoj je obrazložio svoju odluku.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.