Svi videli gaćice Sabine Lisicki FOTO

Izvor: S media, 02.Jul.2011, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi videli gaćice Sabine Lisicki FOTO

Teniserke često muku muče sa kratkim suknjicama i šortsevima, što je na svojoj koži osetila i Sabina Lisicki, nemačka igračica.

Kraučova verenica se razgolitila VIDEO

Kad odbojka dosadi, dobar je i seks VIDEO

Raj za oči: Teniserke u kupaćim kostimima VIDEO

Šarapova pokazala vitko telo VIDEO

Nemica >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je, naime, u porazu od Šarapove u polufinalu često bila na meti foto objektiva, što je i logično. Ali, što zbog pokreta koje je morala da čini tokom susreta, što zbog naleta londonskog vetra, načinjeno je nekoliko "nezgodnih" fotografija na kojima se jasno mogu videti njene gaćice.

Ništa strašno, reklo bi se, međutim, nema sumnje da je Sabini možda u pojedinim trenucima bilo neprijatno...

Inače, ona je proteklih dana bila aktuelna po video klipu na kojem je skoro ostala bez daha nakon udara groma. Taj snimak pogledajte OVDE.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.