Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2021, 11:41

Predsednik OSS o smeni Kovača: Teška srca doneta odluka, ali moralo je nešto da se menja

Zoran Gajić za Mozzart sport prokomentarisao vest koja je danas osvanula o otkazu selektoru muške reprezentacije

Neke ljude je šokirala vest, neki su očekivali da će se nešto tako i dogoditi. Odbojkaški savez Srbije je objavio na zvaničnom sajtu da Slobodan Kovač više nije selektor muške reprezentacije Srbije.

Odbojkaši su ove godine propustili Olimpijske igre, a na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Evropskom prvenstvu im je medalja izmakla za dlaku. Završili su takmičenje na četvrtom mestu, a mesec dana posle toga odlučeno je da se sa selektorom saradnja ne nastavi. Tu odluku Saveza za Mozzart sport prokomentarisao je predsednik Zoran Gajić.

"Moram da kažem da smo takvu odluku doneli teška srca. Boba je naš i ostaće zauvek naš. Međutim, moralo je nešto da se menja. Predsedništvo je odlučilo tako i idemo dalje...", rekao je Gajić.

Kovač je na mestu selektora zamenio Nikolu Grbića pre dve godine. O kandidatima za užarenu klupu prvi čovek Saveza nije želeo konkretno da priča.

"Veliko je interesovanje za mesto selektora. Uvek je tako bilo kada je muška odbojkaška reprezentacija u pitanju. Imamo dovoljno vremena da odlučimo ko će da sedne na klupu", podvukao je Gajić.

Naše odbojkaše uz standardno učešće u Ligi nacija, narednog leta čeka veliki izazov na Svetskom prvenstvu. Planetarni šampionat se igra u Rusiji od 26. avgusta do 11. septembra, a naša reprezentacija je u grupi sa domaćim timom, Tunisom i Portorikom.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ODLUKA DONETA TEŠKA SRCA: Zoran Gajić obrazložio smenu Slobodana Kovača

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021

Sa Orlovima bio prvak Evrope...Slobodan Kovač smenjen je sa mesto selektora muške odbojkaške reprezentacije Srbije. On je sa Orlovima, 2019. godine postao prvak Evrope, a na ostalim takmičenjima nije uzeo medalju..Predsednik OSSRB, Zoran Gajić, komentarisao je ovu odluku:..Milan ozbiljno napada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.