Zvezdin navijač umro na putu do Urgentnog centra

Izvor: Večernje novosti, 08.Dec.2017, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin navijač umro na putu do Urgentnog centra

Tokom fudbalske utakmice Crvena zvezda - Keln u Beogradu jednom navijaču iz Stare Pazove je pozlilo i preminuo je na putu do Urgentnog centra Tokom fudbalske utakmice Crvena zvezda - Keln u Beogradu jednom navijaču iz Stare Pazove je pozlilo i preminuo je na putu do Urgentnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << centra. Navijaču je pozlilo zbog srčanih problema, potvrđeno je iz klinike Anlave za Prvu televiziju. Pročitajte još:Navijač Rada preminuo u snuFudbaleri Crvene zvezde sastali su se sa ekipom Kelna u poslednjem kolu grupe H Lige Evropa i pobedili.(b92.net)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Zvezdinom navijaču iz Stare Pazove otkazalo srce na stadionu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2017

Tokom utakmice poslednjeg šestog kola grupe faze Lige Evrope između Crvene zvezde i Kelna preminuo je navijač iz Stare Pazove...Staropazovčanin je preminuo od srčanih tegoba, a kako se navodi čovek je imao tegobe tokom jučerašnjeg dana i pre same utakmice, navodi za RTV Vojvodine primarijus doktor...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.