08. decembar  2017. 09.28  →  11.14 | Izvor: RTV

Zvezdinom navijaču iz Stare Pazove otkazalo srce na stadionu

STARA PAZOVA -

Tokom utakmice poslednjeg šestog kola grupe faze Lige Evrope između Crvene zvezde i Kelna preminuo je navijač iz Stare Pazove.

Staropazovčanin je preminuo od srčanih tegoba, a kako se navodi čovek je imao tegobe tokom jučerašnjeg dana i pre same utakmice, navodi za RTV Vojvodine primarijus doktor Slobodan Ivanović:

"Pri ulasku na stadion u pratnji zeta, preminulom je pozlilo, a i pored saveta lekara da se vrati u Staru Pazovi i meč prati putem televizije, šezdesetodišnji Staropazovčanin odlučuje da meč prati sa stadiona. Sedeo je na sredini zapadne lože, a onda mu je ponovo pozlilo. Hitno su reagovali anestesziolozi naše službe i uz pomoć žandarmerije prebačen je u sanitetsko vozilo gde mu je dat adrenalin. U toku od 3 do 5 minuta prebačen je u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije. Pored nekoliko neuspelih pokušaja reanimacije, u 22.10 konstatovana je smrt".

hitna pomoc

Osim ovog nesrećnog slučaja, u tučama su povređeni navijači oba kluba. Svima njima koji su između ostalog bili i u alkoholisanom stanju pružena je adekvatna medicinska pomoć, dok su pojedini privedeni u policijske stanice Voždovac i Vračar.

Srodne vesti