Umro navijač, pozlilo mu na Marakani!

Izvor: Mondo, 07.Dec.2017, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro navijač, pozlilo mu na Marakani!

Tokom fudbalske utakmice Crvena zvezda - Keln u Beogradu jednom navijaču iz Stare Pazove je pozlilo i preminuo je na putu do Urgentnog centra. Nekoliko povređenih navijača...

Navijaču je pozlilo zbog srčanih problema, potvrđeno je iz klinike Anlave za Prvu televiziju.

Vlasnik klinike Anlave Slobodan Ivanović je naveo da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u tučama povređeno nekoliko nemačkih navijača, a povređenih je bilo i među Zvezdinim navijačima, a svi su oni medicinski zbrinuti.

Prema njegovim rečima među navijačima je bilo teško alkoholisanih i oni su prebačeni na odeljenje toksikoligije Vojnomedicinske akademije.

Neki od navijača prebačeni su u policijske stanice Voždovac i Vračar, rekao je dr Ivanović.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu Kelna u poslednjem kolu grupe H Lige Evropa.

Zvezdina bajka traje - evropsko proleće na Rajku!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula jedna osoba na utakmici Crvena zvezda - Keln

Izvor: N1 televizija, 07.Dec.2017

Jedna osoba je preminula od srčanih tegoba tokom fudbalske utakmice Crvene zvezde i Kelna, dok je više navijača oba kluba povređeno u tučama, rekao je vlasnik klinike Anlave doktor Slobodan Ivanović...Ivanović je agenciji Beta rekao da je jednom čoveku pozlilo tokom utakmice, ali da je on nakon...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.