Zvezdin napadač pozajmljen Kairatu!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin napadač pozajmljen Kairatu!

Kazahstanci su u Beograd došli da ostanu neporaženi a iz Beograda su se vratili sa štitom i napadačem Crvene zvezde koji je prosleđen na pozajmicu.

Fudbalski klub Kairat iskoristio je dolazak u Beograd da savlada Crvenu zvezdu i dođe na korak od plasmana u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope a čelnici kazahstanskog kluba pride su pregovarali o mogućim transferima.

Pisali smo već da je želja vlasnika Kairata bio Izraelac Idan Vered ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zvezdan Terzić odbio ponudu tešku milion dolara, čime nije stavljena tačka na pregovore dva kluba.

Kako prenosi "Mondo", Crvena zvezda je Kairatu na šestomesečnu pozajmicu prosledila napadača Đorđa Despotovića koji je 30. juna završio saradnju sa Žetisuom za koji je takođe nastupao kao pozajmljen igrač beogradskih crveno-belih.

Crvena zvezda je sa Kairatom dogovorila da Đorđe Despotović narednih šest meseci provede na pozajmici ali je u ugovor uneta i kaluzula po kojoj će klub iz Almatija imati pravo da otkupi napadača od crveno-belih.

Đorđe Despotović je na 18 odigranih utakmica u dresu Žetisua postigao 5 pogodaka a kako trenutno stoje stvari drugi deo šampionata provešće u Kairatu kojem će pokušati da pomogne da se domogne titule.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Zvezdan Terzić

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.