Zenit suočen sa kaznom UEFA

Izvor: TvojPortal.com, 25.Nov.2011, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zenit suočen sa kaznom UEFA

Izvor: pressonline, tanjug
Ruski fudbalski prvak Zenit suočen je sa kaznom Evropske fudbalske unije (UEFA) zbog incidenata njegovih navijača na utakmici G grupe Lige šampiona protiv kiparskog APOEL-a (0:0).


Jučerašnji meč u Sankt Peterburgu nemački sudija Feliks Brih morao je da prekine u dva navrata na nekoliko minuta pošto su domaći navijači ubacivali baklje na teren.
Rukovodstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Zenita danas je izdalo saopštenje u kojem osuđuje huligansko ponašnje ekstremnih pristalica kluba.
"Zenit smatra neprihvatljivim situacije kada pojedinci ili grupe preduzimaju akcije koje imaju negativan uticaj na tok igre pošto mogu dovesti do teških disciplinskih sankcija uključujući i administrativno oduzimanje bodova", saopštio je FK Zenit.
Igrač sredine terena ruskog prvaka Roman Širokov nazvao je izgrednike "pravim idiotima", nakon što su ignorisali njegove molbe da prestanu sa vatrometom.
"Oni su pravi idioti, šta drugo može da se kaže", rekao je Širokov novinarima, dok je golman Vjačeslav Malafejev naveo da je incident poremetio ritam igre tima i da je ga je to koštalo pobede.
opširnije možete pročitati na ovom linku

liga sampionanavijačikaznazenitUEFA
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Liga Šampiona

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.